Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin her gün ortalama 300 noktada çalışma yaptığı belirtildi.

ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, ekipler günlük olarak 15 ilçede ortalama 300’e yakın noktada içme suyu, kanalizasyon ve yeni yatırımlarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

7 gün 24 saat süresince gelen ihbarları değerlendiren ve aynı zamanda yeni yatırımlara da devam eden ASKİ ekipleri ayda 9 bin civarında, günlük ortalama 300’e yakın noktada çalışmalarını sürdürüyor.

ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, Adana’nın merkez ilçeleriyle birlikte yukarı kesimlerinde bulunan ilçelerin zorlu coğrafyasında da hizmet verdiklerini söyledi.

Tüm Adana’ya hizmet vermek ve bu hizmetleri tamamlamanın görevleri olduğunu belirten Oprukçu, "Hizmet giden yerlerde büyük memnuniyet yaşanırken, bazı bölgelerimizde de ‘bizimki ne zaman yapılacak?’ diye bir bekleyiş var. Gönlünüz rahat olsun. Her ilçe ve mahallemize aciliyet sırasına göre hizmet vermek, kanalizasyon ve içme suyu ile ilgili sıkıntı yaşanmaması için çalışmak bizim önceliğimiz. Bilinmesini isterim ki ekiplerimiz tüm ilçelerde hizmet veriyor” dedi.