Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ile birlikte Yavuzlar esnafını ziyaret etti.
Yüreğir Belediye Başkanlığı görevine geldikten sonra vatandaşlarla beraber olmaya sürdürdüklerini, yapılan hizmetlerle Yüreğir’in kaderinin değiştiğini söyleyen Başkan Çelikcan, "Yüreğir’e yapılan ’Şehir Hastanesi Adana’ya ve Yüreğir’e yapılan en büyük devlet yatırımıdır. Türkiye’nin üçüncü büyük adliyesi, bölge istinaf mahkemesi Yüreğir’dedir. Yapılan kamu yatırımları ve devam ettirdiğimiz kentsel dönüşüm çalışmaları ilçemizin çehresini değiştirmeye başlamıştır. Orman Fidanlığı alanına da içerisine çok değişik etkinliklerin yapılacağı büyük bir park yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bu alandan faydalanmasını sağlayacağız. Yüreğir yatırımcılar için cazibe merkezi olmuştur. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz’’ dedi.
Yavuzlar’da da kentsel dönüşüm olacak
Kışla Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Çalışmalarını tamamladıklarını ve vatandaşların konutlarına yerleşmeye başladıklarını belirten Başkan Çelikcan, "Yüreğir’de başlattığımız yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kışla’da vatandaşlarımız konutlarına kavuştular. Yavuzlar mahallemizde de 5.5 hektar alanda çalışmalarımız sürüyor. Kentsel dönüşüm çok meşakkatli ve zor bir çalışma. Sabır ve titiz bir çalışma gerektiriyor. O yüzden çalışmalar biraz uzun sürüyor. Yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanmasıyla Yüreğir dar sokaklardan kurtulup, yeşil alanları, sosyal donatı alanları, sosyal ve kültürel tesisleri olan sokakları geniş, çağdaş mekanlara kavuşacaktır" diye konuştu.
Başkan Çelikcan’ın ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirten Yavuzlar Mahallesi esnafları ve vatandaşlar Başkan Çelikcan’a teşekkür ettiler.