Adana’da 15 ilçede 11 bin üyesi bulunan Eğitim-Bir-Sen, yaklaşık 900 iş yeri temsilcisine ‘Sendikal Hareket ve Teşkilat Kültürü’, ‘Sendikal Temsil ve Algı Yönetimi’ ve ‘Kazanımlar’ konularında eğitim veriyor. Eğitimlerin ilk ayağı Kozan ilçesinde başladı.
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, öğrenmenin sonu olmadığını her geçen gün gözler önüne seriyor. 15 ilçede 11 bin üyesi bulunan Eğitim Bir Sen Adana Şubesi, yaklaşık 900 iş yeri temsilcisine eğitim veriyor.
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Dalak, Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Doğan, Genç Memur-Sen ve Genç Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Gökhan Yıldırım, Sendikal Eğitim Formatörlüğü Programı kapsamında aldıkları sendikal eğitim ile ilk programı Kozan’da düzenleyerek buradaki iş yeri temsilcilerine seminer verdi.
Eğitim programları kapsamında ‘Sendikal Hareket ve Teşkilat Kültürü’, ‘Sendikal Temsil ve Algı Yönetimi’ ve ‘Kazanımlar’ şeklinde üç ana başlık altında seminerler düzenleniyor. Bu bağlamda iş yeri temsilcileri sendikal hizmet ve teşkilat kültürünü öğrenme fırsatı buluyorlar.
İlk program coşkulu ve renkli görüntülere sahne olurken, programa katılan iş yeri temsilcileri, verilen eğitimin çok faydalı olduğunu ifade etti.
Kozan Ticaret Odası’nda düzenlenen program, Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer’in konuşmasıyla başladı. Sezer, iş yeri temsilcisi eğitimcilere yaptığı konuşmada, “Siz bizim uç beyliklerimizsiniz. Eğitim-Bir-Sen iş yeri temsilcileri olarak, çalıştığınız yerlerde manşetleri sizler atacak, gündemi sizler belirleyeceksiniz”ifadelerini kullandı.
Sezer, programın düzenlenmesinde katkı sunan Kozan Ticaret Odası Başkanı’na, Eğitim Bir-Sen Kozan İlçe Başkanı Umut Gül ve yönetimine teşekkür etti.
Programa Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Samsa, Mustafa Sarıgeçili ve Turgut Karasar da katılarak destek verdi.