Adana’da fuhuş yaptıkları gerekçesiyle aile meclisi kararıyla öldürülen 30 yaşındaki S. B. ile akrabası 20 yaşındaki Z. S.’nin ailelerinden ayrı yaşadıkları evin adresini yemek siparişi getiren bir servis elemanının söylediği gerçeği ortaya çıktı.

Adana merkez Yüreğir ilçesininde yaşayan 3 çocuk annesi S. B. ve 2 çocuk annesi Z. S.’ye işkence ettikten sonra pompalı tüfekle öldürdükleri iddia edilen S. B.’nin kayınpederi 65 yaşındaki H. B., kayınbiraderleri D., S. ve Y. ile D.’nin oğulları O. ve D. B. tutuklandı.

Tutuklananlar arasından D. B., cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini itiraf etti. Adliyeye götürülürken ise cinayeti H. B.’nin işlediğini öne sürdü.

YEMEK SİPARİŞİ BULUNMALARINA SEBEP OLDU

Olayla ilgili ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ederken S. B’nin eşi cezaevine girdikten sonra oturduğu mahalleden başka bir mahalleye taşındığı, orada Z. S. ile beraber yaşadığı, bu süreçte haklarında fuhuş yaptıklarına dair dedikoduların çıktığı belirlendi.

Ailesinin hakkındaki dedikodular üzerine hakkında ölüm kararı kıldığı 3 çocuk annesi genç kadının adreslerinin belirlenmesi ise olaydan kısa bir süre önce ev arkadaşı Z. S. ile beraber döner sipariş ettikleri, siparişi getiren servis elemanının S. B.’yi tanıması üzerine ailesine haber vermesi şeklinde gerçekleşti.

Servis elemanından S. B.’nin yaşadığı evin adresini öğrenen ve halihazırda tutuklu bulunan aile üyeleri 2 otomobille öğrendikleri eve gitti ve kurbanları alarak cinayet mahalline götürdü. Olayla ilgili araştırmalar sürüyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Hatice Yazar)