Adana Huzurevi’nde yaşayan yaşlıları bir restoranda ağırlayan Kiza İş Merkezi, yaşlıların neşe dolu anlar geçirmelerini sağladı. Huzurevi sakinleri, organizasyonda şarkılar söyleyip gönüllerince eğlendi. Organizasyon, huzurevi sakinleri tarafından beğeni ve takdirle karşılandı.

“Sosyal sorumluluğa özen gösteriyoruz”

Adanalı ‘Balak Metal’ ve Gaziantepli ‘Kurt İnşaat’ iş birliği ile yapımı devam eden Kiza İş Merkezi ortaklarından Aydın Kurt, “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kalmaları için bu tür etkinliklerin sadece belirli gün ve haftalarda değil mümkün olan her zaman yapılması gerekir. Bu aynı zamanda yaşlılarımıza minnet borcumuzdur” dedi.

Aydın Kurt, bu özel günde, huzurevi sakinleriyle birlikte olmaktan memnun olduğunu dile getirdi. Kurt, “Bu anlamlı günde, yaşlılarımızı memnun etmek, onlara keyifli bir gün yaşatmak ve hayır dualarını almak için buradayız” ifadelerini kullandı.

“Bizleri onlar bugünlere hazırladı”

Adana Huzurevi Müdür Yardımcısı Mustafa Işıklı ise, ömürlerinin büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçiren büyüklerimizin, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları olduğunu ifade etti. Işıklı, ’’Birlik ve beraberliğimizin ön plana çıktığı dönemlerden biri de Yaşlılar Haftası. Kurumumuzda misafir olan tüm yaşlılarımızın ihtiyaçları, istekleri imkanlarımız doğrultusunda yerine getirilmeye çalışılıyor. Fakat, bu tür etkinliklerle hatırlanmak, hürmet görmek yaşlılarımıza motivasyon oluyor. Kiza İş Merkezi ortaklarından Aydın Kurt Bey’e ve tüm yöneticilere bu etkinliği düzenledikleri için teşekkür ederim” dedi.