Adana’nın Feke ilçesisindeki Lütfiye Ayşe Baytok Yatılı Bölge Ortaokulu’nun, salon futbolunda Türkiye birincisi olma başarısı gösteren kız öğrencileri, şampiyonluk sevinçlerini Vali Mahmut Demirtaş ile paylaştı.

Şampiyon öğrenciler ile okul yöneticileri ve öğretmenlerini makamında kabul eden Vali Demirtaş, son dönemde Adana’daki okulların bölgesel ve ulusal ölçekte elde ettikleri sportif başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Feke Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerini, elde ettikleri bu önemli başarıdan ve Adana’yı en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı tebrik eden Vali Demirtaş, bu tür sportif başarıların il genelinde artarak sürmesini arzuladıklarını kaydetti.

Sporun, sağlıklı bireyler olmanın ve kişisel gelişimin önemli bir parçası olduğuna dikkat çeken Vali Demirtaş, öğrencilerin sporun yanı sıra derslerinde de aynı başarıyı göstereceklerine inandığını belirtti.

Bu başarıda emek sarf eden okul yöneticileri ile öğretmenleri de kutlayan Vali Demirtaş, güçlü rakipleriyle mücadelelerini şampiyonlukla taçlandıran öğrencileri tek tek tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.