Adıyaman Belediyesi bünyesinde sosyal sorumluluk projelerini sürdüren TOGEM, Hacı Sakine Acar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde eğitim gören engelli çocuklara hediyeler dağıtıp, saç bakımı ve kesimi yapıldı.
Açtığı kurslarla istihdama kapı aralayan, yaptığı yardımlarla takdir toplayan Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında engellilerle bir araya geldi.
Ağır zihinsel engelli 14-23 yaş aralığındaki çocukların eğitim gördüğü Hacı Sakine Acar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezini ziyaret eden Adıyaman Belediyesi Meclis Üyeleri Abdurrahman Karayılan ile Abdurrahman Gürbüzcan, TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş ve TOGEM yetkilileri, engelli öğrencilere hediyeler dağıtıp, ihtiyaç duyan çocukların saç bakımı ve kesimi yapıldı.
Ziyaretle ilgili bilgi veren TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş, TOGEM bünyesinde hizmet veren Tekstil Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan oyuncak ve atkı ile giysi hediye ettiklerini, ayrıca yine bünyelerinde hizmet veren Kuaförlük Kursu kursiyerleri ile gönüllü hocalar tarafından çocukların saç bakımı ve kesimini gerçekleştirdiklerini söyledi.
Okul Müdürü Mustafa Çavuş ise yaptığı açıklamada, böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Adıyaman Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.