AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ile İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliğinde kadınlar proje döngüsü eğitimi aldı.
İpekyolu Kalkınma Ajansı görevlileri tarafından, AK Partili 40 kadına proje döngüsü eğitimi verildi. 16 saat süren eğitim sonrasında sertifika dağıtım töreni düzenlendi. Sertifika dağıtım törenine Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Aladağ, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Başkanı Oğuz Mutlu ve sertifika almaya hak kazanan kadınlar katıldı.
Sertifika dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, proje katkı sağlayanlara teşekkür ederek, “Bu bir başlangıçtır. Projelerin hayata geçmesi için kadınların olması lazım. Projeye katılan kadınları tebrik ediyorum” dedi.
İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Aladağ, İKA’nın 2010 yılında kurulduğunu ve kurulduğu yıldan itibaren bölge ekonomisine katkı sağladığını söyledi.
İl başkanı Abdurrahman Dimez, bölge ekonomisi için kadınların istihdamda yer almasının çok önemli olduğunu belirterek, sertifika almaya hak kazanan kadınları tebrik etti.
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, çok güzel bir eğitim verildiğini belirterek, bu eğitimlerin faydasının görüleceğini söyledi.