Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Sincik ilçesinde iki adet mesire alanı yapılacağını kaydetti.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Sincik Muhabiri Ahmet Erkut’u ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Sincik halkının hizmetin en iyisini hak ettiğini söyledi. Sincik ilçesine ek bütçeden ciddi bir kaynak aktarıldığını belirten Mehmet Can Erdoğan, Sincik ilçesinde bu yıl iki mesire alanının yapılacağının müjdesini verdi.

Başkan Erdoğan, “Bizler siyasetçi olarak ilimize hizmet ederken sizler de basın olarak bu memleketin menfaati için çalışıyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde Meclis Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın ve ilimiz milletvekillerinin girişimleri ile ilimize aktarılan 30 milyon liralık ek bütçeden Sincik ilçesine 2 milyon lira kaynak aktardık, Sincik’e helali hoş olsun. Bu ödenekle Sincik ilçesinde alt yapı, yol ve iki mesire alanı yapılması hedefleniyor. İlimize ek bütçeden 30 milyon liralık kaynağın aktarılmasında Meclis Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın başta olmak üzere ilimiz Milletvekillerine, İl Başkanımıza, İl Genel Meclisi üyelerine ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Erdoğan daha sonra Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ve Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut’u makamında ziyaret etti.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ise, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan’a, İl Genel Meclis üyeleri Abuzer Yaşar, Mehmet Karaca, AK Parti Sincik İlçe Başkanı Şevket Öksüz ve Sincik eski Belediye Başkanı Mehmet Buz eşlik etti.