Adıyaman Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Adıyaman’da ki engelli ve ailelerini kahvaltıda buluşturdu.
Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü salonunda düzenlenen kahvaltıya çok sayıda engelli ve ailesi katıldı. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, engelliler ile tek tek ilgilendi. Kahvaltıya Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü Metin Alper, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.
Engelli öğrenciler ile birlikte kahvaltı yapan protokol üyeleri onlarla sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programının sonunda konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.
Başkan Hüsrev Kutlu konuşmasında, “Teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu tarz şeyler sadece bir gün kutlanıp geçilmek üzere değil, bir yılın muhasebesini yapmak için düzenlenir. Bizde bu gün vesilesiyle hem engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını tespit etmek hem maddi manevi yardımları konuşabilmek izin buradayız. Tüm katılımcılara tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim gören öğrencilerin yaptığı el işi sergisinde ürünler sergilendi.