Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Yardımeli ile İkbal Kültür ve Yardım Derneği (İkbal Der) işbirliği ile yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi 25 aileye battaniye ve kömür yardımı yapıldı.
"Kış geldi kardeşlerimiz üşümesin" sloganı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Yardımeli Derneği Adıyaman Temsilciliği ve İkbal-Der tarafından battaniye, kömür yardımları yardıma muhtaç ailelere soğuk kış aylarında ısınmalarına yardımcı oluyor.
Yardımeli Derneği ile İkbal-Der’in işbirliğiyle başlatılan yardımlar ile 25 aileye kömür ve battaniye yardımı yapıldığını belirten İkbal-Der Başkanı Ebubekir Akbaş, “Kahta’da yaşayan mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak onlara bu soğuk kış aylarında yardımcı oluyoruz. Bir nebze de olsa ısınmalarına katkı sağlamaya çalışıyoruz zira kış geldi. Havalar iyice soğumaya başladı. Kışlık yakacağı olmayan ve ekonomik nedenlerden dolayı zor durumdaki olan vatandaşlarımız var. Yardımeli Derneği ve İkbal-Der işbirliğiyle şuana kadar 25 aileye ulaştık. İmkanlar dahilinde yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.