AK Parti teşkilatı Adıyaman’da ki çadırkentte kalan engelli Suriyeliler ile bir araya gelerek, onlarla birlikte yemek yedi.
AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı tarafından gerçekleşen etkinlikte Suriyeli engelliler unutulmadı. AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat, İl Başkan Abdurrahman Dimez, Sosyal İşler Başkanı Yasemin Pamukçu katıldı. Adıyaman Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner ve Sorum Müdür Ramazan Aksoy tarafından karşılanan AK Parti heyetine çadır kentte kalan Suriyeliler ile ilgili bilgi verildi. Engelli Suriyeliler ile bir araya gelen partililer onlara karanfil vererek 3 Aralık dünya Engelliler Gününü kutladı.
AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat, “Her zaman sizin yanınızdayız, bundan sonrada yanınızda olmaya çalışacağız. Teşkilatımızla sizleri ziyaret ederek, yalnız olmadığını göstermek istedik” dedi.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez ise, “Türkiye olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde elimizden geldiği kadar sizlere ensar olmaya gayret ediyoruz. Sizler bizim din kardeşlerimizsiniz. Sizlere ev sahipliği yapmaya gayret ediyoruz. Eksiklerimiz varsa bunları hoşgörün. İmkanlar doğrultusunda sizlere ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bizlere ve tüm Müslümanlar için dua edin” dedi.