Afyonkarahisar Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Ahmet Köycü’nün cenazesi, ilçeye bağlı Ekizce köyünde toprağa verildi. Köycü’nün cenazesine Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ile binlerce kişi katıldı.
1980 yılından bu yana aralıksız Emirdağ Ziraat Odası Başkanlık görevini sürdüren ve bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Köycü’nün vefatı ilçede üzüntüye neden oldu.
Uzun yıllar Emirdağ Ziraat Odası Başkanlığı görevini sürdüren Ahmet Köycü, ilçeye ve çiftçilere çok şey kazandırmış, ilçe halkı tarafından da sevilen sayılan bir kişiliğe sahip olduğu öğrenildi.
Ahmet Köycü’nün cenazesinin, bugün öğle namazına müteakip Emirdağ Ekizce Köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
Binlerce kişinin katıldığı cenaze törenine Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’nın yanı sıra çevre belediye başkanları, çeşitli il ve ilçelerden Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, siyasiler, sendika temsilcileri ve çok sayıda çiftçi katıldı.