Afyonkarahisar’a yeni atanan PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, kentte yayın yapan ulusal ve yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Tanışma toplantısında konuşan Başmüdür Örsdemir, şube bakımından Türkiye’de ikinci il olduklarını söyledi.

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, çalışmalar hakkında bilgilen verdi. Şubeleşme oranı bakımından en çok şubeye sahip ikinci il olduklarını belirten Örsdemir, “23 Ekim 1840 tarihinden bu yana kesintisiz hizmet veren şirketimiz yurt genelinde Posta, banka ve lojistik alanında 4 bin 431 iş yeriyle 40 bin 273 personel ile hizmet vermektedir. Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak 375 personel 19 merkez 17 şube ve 61 acente olmak üzere toplam 97 iş yerimizle hizmet vermektedir. Şirketimiz ana hizmetleri olan posta, kargo-kurye ve bankacılığın yanında Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-tebligat, PTTCELL, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) gibi hizmet alanları ile halkımızın ihtiyaçlarını karşılamakta ve sürekli yeni projeler üretmeye devam ederek kendisini yenilemektedir.

PTT olarak birçok alanda hizmet verdiklerini belirten Örsdemir, “PTT olarak geleneksel posta hizmetlerimizden bankacılığa, lojistikten elektronik ticarete 371 iş ve işlem iş yerlerimizde gerçekleştirilmektedir. Özellikle kargo ve lojistik alanlarında Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak güvenilir ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışı içerisinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yapacağımız anlaşmalarla tüm halkımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.