Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından bin 676 ilköğretim ve lise öğrencisine toplam 167 bin 600 TL nakdi yardım yapıldığı bildirildi.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Vali Aziz Yıldırım, “Devlet olarak öğrencilerimizin daha iyi imkanlarla eğitimlerini sürdürmelerini sağlamaya çalışmaktayız. Bugünden çok daha müreffeh bir Türkiye’ye öğrencilerimizin çabaları ile ulaşacağız. Çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamız bizim bugünkü gelişmeleri en güzel şekilde öğrencilerimize yansıtmamızla mümkün olacaktır. Devletimizde bunun için elinden geleni yapmaktadır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız başta olmak üzere öğrencilerimiz en iyi şekilde yetişmesi, ülkemize en iyi şekilde hizmet sunabilmelerini temin edebilmek için devletimizin tüm imkânlarını seferber etmektedir” dedi.
Vali Yıldırım ayrıca, Afyonkarahisar SYD Vakfı’nın, bu dönemde ilköğretim ve lisede okuyan muhtaç durumda bulunan dezavantajlı grupta yer alan bin 676 öğrenciye toplam 167 bin 600 TL tutarında eğitim yardımı yaparak vatandaşları yalnız bırakmadığını ve onlara destek olduğunu bildirdi.
(HK-MET-Y)