Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, gerçekleştirdiği “Halk Toplantısı”nda vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vali Yıldırım uzun bir süredir devam ettiği Halk Toplantısı’nı bu ayda devam etti. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Vali Yardımcısı Erhan Günay ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu’da hazır bulundu. Mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yıldırım, “Gerek muhtarlarımız, gerekse vatandaşlarımız olsun kendi taleplerini iletmişlerdir. Bu taleplerin tamamından bilin ki benim haberim oluyor. Daha sonrasında arkadaşlarımız aldıkları notları bana getiriyorlar. Gelen notlarla tek tek ilgileniyoruz ve sonrasında da hangi kurumun sizlerin hangi probleminizi halledebileceğine bakıyoruz. Neler yapabiliriz diye onlara kafa yoruyoruz hep birlikte. Burada yazıyorlar ama hiç bir şey çıkmıyor diye de düşünmeyin. Biz bizim elimizden geleni mutlaka ve mutlaka yapıyoruz. Gerekli yerlere iletilmesi gereken konuları mutlaka iletiyoruz ve bunların takiplerini de yapıyoruz. Bundan yana en ufak bir şüpheniz olmasın. Bizim kapımız her zaman sizlere açıktır. Ama bizim elimizden de gelen bir şey yoksa tabii ki o zaman bunu da sizlerle paylaşırız. Niçin elimizden gelmediğini bunun için neler yapmak gerektiğini onları da mutlaka sizlere söyleriz. Ben hepinize tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi ve saygılarımız sunuyorum” dedi.

Toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz verilirken, kendilerini can kulağıyla dinleyen bir devlet büyüğünü karşılarında görmekten mutlu olduklarını ifade ettiler.

Toplantının sonunda ise sonra Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Yemen’li hastalardan Entesar Ahmed ve Mohommed Saeed, Vali Yıldırım’ın ilgi ve alakalarından dolayı kendilerinin çizmiş olduğu resimleri hediye ettiler.