AĞRI (İHA) – İstanbul Avcılar’daki Özel Nilgün Eroğlu Anadolu Lisesi tarafından Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki Akyumak köyü öğrencilerine 40 koli kırtasiye ve yaşam malzemesi gönderildi.
Eleşkirt merkeze 29 kilometre uzaklıktaki 50 hane ve 570 nüfuslu köye, Özel Nilgün Eroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından gönderilen koliler dolusu malzemeler ulaştırıldı. Özel Nilgün Eroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Aziz Alhan ve beraberindeki Abdulmelik Yami ile Tekin Tuncil, malzemeleri öğrencilere tek tek dağıttılar.
Akyumak Köyü Muhtarı Muzaffer Koç, Özel Nilgün Eroğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlemiş oldukları kampanyadan dolayı teşekkürlerini ileterek, “Devletimiz bütün imkanlarını bizler için seferber ediyor. Ortaokul öğrencilerimiz günü birlik ilçe merkezine gidip geliyor. Yollarımız ancak saat bazında kapalı oluyor. Şimdi imkanlarımız çok iyi. Bizi kardeş okul kabul edip buralara kadar gelen kadirşinas misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyacağız” dedi.
Özel Nilgün Eroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Aziz Alhan ise; öğrencileri, velileri ve hayırsever vatandaşlar tarafından hazırlanan kolileri yerine ulaştırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İçerisinde sizlerin bedenlerinize göre kışlık bot, spor ayakkabısı, eşofman, deodorant ve bir öğrencinin ihtiyacı olan bütün kırtasiye malzemesi mevcuttur. Bunları güle güle kullanın. Yardımlarımız bir defaya mahsus değildir, sürekli olacaktır. Yazın okul sahibimiz Nihat Eroğlu gelip okulunuzun fiziki yapısını tepeden tırnağa yenileyecektir. Sizler bizim evlatlarımız oldunuz. Bundan sonra bütün ihtiyaçlarınızdan biz sorumluyuz” ifadelerini kullandı.