Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Kros İl Birinciliği Yarışmasına Patnoslu öğrenciler damga vurdu.
Yarışmaya Patnos ilçesinden katılan Aktepe YBO erkeklerde, Doğansu Kız YBO ise kızlarda takım olarak birinci oldu. Bölge yarışmasında Ağrı’yı temsil etme hakkı kazanan okullar, Türkiye şampiyonasında mücadele etmek istiyor. Sporculardan Ali Şahinoğlu, takım olarak çok çalıştıklarını ve önce ilçede, sonra da ilde birinci olduklarını söyledi. Şahinoğlu, ilçeye böyle bir sevinç yaşattıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti.
Kızlardan Gülçin Ayaz ise, Doğansu YBO’da spor salonları olmadıkları halde birçok spor dalında başarılı olduklarını ifade ederek, ilde nasıl birinci oldularsa bölgede de yapılacak olan yarışmalarda yine aynı başarıyı sergileyip Ağrı ilini en şekilde temsil edeceklerini söyledi.
İlçe Kaymakamı Engin Yalçın da, birinci olan sporcuları makamında kabul ederek, başarılar diledi. Kaymakam Yalçın, aynı performansı bölgede yapılacak olan iller arası müsabakalarda da göstermelerini ve bunu başaracak kapasitede oldukları söyledi.