Ender Saraç Tavsiyesi İle White Tea "Beyaz çayı evinizde artık çok bulundurun" lafını sık sık duyacağınız diyen Ender Saraç sizlere bu konuda çeşitli bilgiler vermektedir. Artık ülkemizde hemen her yerde white tea bulabilirsiniz. Zamanında sadece yurt dışında satışları gerçekleştirilmekteydi. Bunun nedenlerinden biri de üretimi gerçekleştirilen bitki çeşidinin sadece yurt dışında bulunmasından kaynaklanmaktaydı. Ancak son dönemlerde yurt dışından getirilerek Türkiye'de de üretimi gerçekleştirilmeye başlandığından dolayı ürünün faydaları ile ilgili bilgiler de açıkça belirtilmeye başlanmıştır. Ve white tea çok zengin bir kateşin içeriğine sahiptir.

Bu nedenden dolayı da serbest radikallere karşı savaşabilmektedir. Antioksidan açısından en zengin çay çeşididir ve bu da cildin sıkılaşmasına, kırışıklıkların yok olmasına, selülitlerin ortadan kaybolmasına ve daha esnek bir cilde sahip olmanıza yardımcı olmaktadır. Tabi bu kadarla da sınırlı kalmamaktadır. İçeriğinde yer alan antioksidanlar sayesinde metabolizmayı hızlandırıcı bir etkiye sahiptir. Bu da yediğiniz yemeklerden alacağınız yağları vücuttan atmanıza ve aynı zamanda oluşmuş olan yağlardan da kurtulmanıza olanak tanır. Bağışıklık sistemini güçlendirmesi, kilolarınızdan kurtulmanızı sağlaması, cilde sıkılık vererek selülit ve kırışıklıklardan kurtulmanızı sağlayan white tea satın alarak siz de bu ayrıcalıklara sahip olabileceksiniz. Bu ayrıcalıklara sahip olabilmek için yapmanız gereken tek şey resmi satış sitesi ile irtibat kurmanız olacaktır.

Unutmayın ki resmi satış sitesi sizlere hologramlı ve faturalı olarak ürün gönderimi sağlar ve bu sayede ürünün orjinal olup olmadığını anlayabilirsiniz. Ürünün orjinal olduğunu gösteren bu belgelere sahip olmayan ürünleri teslim almamanız sağlığınız açısından oldukça önemlidir. Yaz ayına kadar istediğiniz görünüme sahip olmak için, daha fit görünebilmek ve istediğiniz gibi hareket ederken yazın tadını çıkarabilmek adına siz de hangi ürünü tercih etmeniz gerektiğini artık biliyorsunuz.