Ev tipi hasta yatağı olarak kullanmak için en ideal motor mekanizmalı hasta yatağı, klasik medikal hasta yatakların aksine görünüm olarak normal bir yataktan hiç bir farkı olmamaktadır, içinde kullanılan Alman   motorlu lata mekanizması sayesinde baş ucu 90 derece ayak ucu 35 dereceye kadar ayrı ayrı hareket edebilmektedir.

Hareketli yatak kumandalı sistemi ile tv izleme, kitap okuma vb. etkinlikler için ideal ortam ve kişiye özel konfor sunar.

Hareketli yatak setinin içinde kullanılan standart yatak %100 İtalyan doğal lateks olup sürekli yatacak  kişilerde yatağa bağlı vücut yaralarının oluşmasını engellemede olup ayriyeten havalı yatak kullanılmasına ihtiyaç duyulmamaktadır.

Sessiz motor ve kumanda sistemi ile arzu ettiğiniz yüksek yaşam standardını ve konforunu yaşatır. Baş ve ayak bölümlerinin bağımsız hareketi ile yatağınız istenilen yükseklikte ayarlanabilir.

Motor Hareketli Yatak Seti, İtalyan Latex yatak, motor hareketli lata ve bu sistemin içine oturtulduğu deri kaplı kasadan oluşmaktadır.

İyi bir yatağın altyapısını oluşturan latalı sistemler, uyku zemininin elastikiyetini ve ergonomisini artırır. Vücut ağırlığının dengeli dağılımını sağlayarak, sırt, bel ve kas ağrılarının önlenmesine yardımcı olur.

Reflü Yatağı; Bel seviyesinden yüksekliği arzu edilen ölçüde ve kolayca sağladığından REFLÜ rahatsızlığına etkin mekanik çözüm getirir.

Anti alerjik; Organik koton yıkanabilir kılıfı ve doğal lateks yatağı tamamen anti alerjik anti bakteriyel özelliğe sahiptir.

Antibakteriyel özelliğe sahiptir.

Yüksek kalite standartlarına uyularak üretilmiştir.

Antialerjik yapıları, terletmeyen dokularyla sağlığınıza da uykunuz kadar özen gösterirler.

Uzun ömürlüdür.

Hareketli hasta yatağı ölçü ve fiyatlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.