Suluova Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Rauf Burgucuoğlu, Halit Osman Otçu İlkokulu’nda kitap okuma saatine katılarak öğrencilerle birlikte kitap okudu.
Suluova Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 3 yıldır uyguladığı ‘Suluova Okuyor’ projesine destek amacıyla her gün düzenli olarak gerçekleştirilen kitap okuma saatine katılıp bir saat boyunca kitap okuyan Cumhuriyet Başsavcısı Burgucuoğlu, öğrencilerle sohbet ederek kitap okumanın yararları konusunda tavsiyelerde bulundu.
Kitap okumanın dünyanın en ucuz ve en zevkli işi olduğunu belirten Burgucuoğlu, “Kitaplar toplumun geleceği, insanlığın bilgi birikimini bize taşıyan bizim her alanda yetişmemizi sağlayan kaynaklar ve hazinelerdir. Kitabın en iyi, en güzel dost olduğunu unutmayalım” dedi.
Başsavcısı Burgucuoğlu’na desteğinden dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu da projedeki amaçlarının okuma alışkanlığının yaşam tarzı haline getirilmesini ve yaygınlaştırılmasını sağlamak, öğrencileri, velileri ve toplumun tüm kesimindeki bireyleri kitap okumanın yararları ve kazanımları hakkında bilgilendirmek olduğunu söyledi.