Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, Ankaragücü ve ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner’i ziyaret etti. AHİD Başkanı seçildiğinde kendisini ilk Yiğiner’in ziyaret ettiğini ifade eden Yaman “İade-i ziyaretlerimize biz de ilk Sayın Yiğiner ile başladık” dedi.

AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, iade-i ziyaretlerine Ankaragücü ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner’i ziyaret ederek başladı. Genel kuruldan sonra AHİD’i ilk ziyaret eden ismin Mehmet Yiğiner olduğunu hatırlatan Hilmi Yaman “Biz de dernek yönetimi olarak ilk kendisini ziyaret etmek istedik. Sizin desteğinizi her zaman hissediyoruz. Ankaramız için emekleriniz azımsanmayacak düzeyde” diye konuştu.

“Ankaragücü’nü Süper Lig’de görmek istiyoruz”

Gündemin Ankara ve Ankaragücü olduğu ziyarette şehrimizin şanlı takımını artık Süper Lig’de görmek istiyoruz diyen Yaman, “Şanlı takımımızın bu sene Süper Lig’e çıkmasını ve şampiyonluğunu görmeyi ümit ediyorum. Sayın Yiğiner ile birlikte gerçekten Ankaragücü şahlandı. Kentte müthiş bir birliktelik havası esiyor. Ankaramızın markası, sevinci sevincimiz, derdi derdimizdir. Biz takımımızın her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

“AHİD Ankara’da ivme kazandı”

“Amacımız Ankaralılara hizmet etmek” diyen Ankaragücü ve ANKESOB Başkanı Yiğiner, “AHİD Ankara’nın en köklü STK’larından biri. Sizin gelişinizle birlikte AHİD Ankara’da ivme kazandı. Amacımız Ankara’ya hizmet etmek, biz Ankara’ya hizmet eden herkesin yanındayız. Sizin de Ankaramızın markalaşmasına büyük katkılarınızın olduğuna eminim” şeklinde konuştu.