Altındağ Belediyespor, 3 Lig’de mücadele edeceği 2017-2018 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu süreci hazırlık maçları ile değerlendiren Altındağ Belediyespor, Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’un U21 Takımı ile oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazandı. Ostim Stadı’ndaki maçta galibiyet golleri yeni transferler Burhanettin Çakırefe ve Fahri Genç’ten geldi. Aldığı bu galibiyetle yeni sezona hazırım mesajı veren mavi beyazlı takım, bu müsabakadan sonra ikinci kamp dönemi için Afyon’un yolunu tuttu.

Ali Şen: “Yeni transferlerle birlikte güzel bir uyum yakaladık”

Altındağ Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Şen, hazırlık maçı da olsa alınan galibiyetin önemine vurgu yaptı. Süper Lig’den Osmanlıspor’un U21Takımı ile oynadıklarına dikkat çeken Başkan Şen, iyi bir performans sergilediklerini söyledi ve şöyle konuştu.

“İlk günden itibaren takımda bir aile ortamı oluştu. Yeni transferlerle birlikte güzel bir uyum yakaladık. İnanıyorum bu durum bizi başarıya götürecek. Yeni çıktığımız bu profesyonel ligde şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Hazırlık maçlarını önemsiyoruz, çünkü takımın son durumunun görülmesinde önemli rol oynuyor bu maçlar. Şimdi tekrar Afyon’a gidiyoruz ve bir turnuvaya katılacağız. Ağustos sonunda başlayacak lig için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.”