Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak halk günü buluşmalarını sürdürüyor.

Osmangazi Mahallesi’nde düzenlediği "Halk Günü Buluşmaları" öncesinde Mahalle Muhtarı Mustafa Binbir’i ziyaret eden Başkan Mustafa Ak, daha sonra Osmangazi Parkı’na geçerek vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Ak’a AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert ve mahalle muhtarı da eşlik etti. Sohbet sırasında vatandaşlara limonata ikram edilirken, çocuklara da yap-boz ve “Çanakkale’de Kahraman Askerler” kitabı hediye edildi. Park sohbetinin ardından Ceviz Sokak ve Ayla 1 Sokak’ta belediye ekiplerinin yaptığı asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ak, Aşıkpaşa Caddesi’nde de esnaf ziyareti yaparak hayırlı kazançlar diledi. Esnaf ziyareti sürerken yanına gelen çocuklara güzel bir sürpriz yapan Mustafa Ak, çocukları dondurma ısmarlayarak sevindirdi.

“Hizmet üretirken vatandaşın görüşünü alıyoruz”

Daha sonra Bölük Caddesi’nde kurulan belediye tırında halk buluşmalarını gerçekleştiren Başkan Ak, vatandaşların talep, görüş ve önerilerini dinledi, tespit ettiği sorunlara anında müdahale ederek belediyenin ilgili birimlerini harekete geçirdi. Katılımcı bir anlayışla Keçiören’in yönetimine vatandaşları da ortak ettiklerini söyleyen Mustafa Ak, “Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımız için hizmet üretirken onların görüş ve önerilerini de dikkate alıyoruz. Halkımızla beraber olmanın ve Keçiören’i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Ak, halk buluşmalarının ardından Özgüneş Sitesi’ne giderek komşu buluşmalarını gerçekleştirdi. Komşuluk ilişkilerine canlılık getiren buluşmalarda, içilen çaylar eşliğinde site sakinleri ile sıcak sohbetler edildi.