Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Seğmenler Mahallesi’nde yapımı devam eden Seğmenler Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi inşaatını inceledi.

Başkan Duruay, pazar yeri ve sosyal tesisi yapımının daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için çalışmaları yerinde sık sık kontrol ederek, bu proje ile Gölbaşılılara daha modern, sağlıklı ve işlevsel pazar yeri kazandıracaklarını söyledi. Kaymakam Esmer ile birlikte sosyal tesisin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Duruay, her yaştan semt sakinlerinin farklı sebeplerle pazar yerine uğrayacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Burada bulunan eski kültür merkezimizi yıkarak yerine çok amaçlı yaşam merkezimizi inşa etmeye başladık. Bu projeyle her yaştan vatandaşımızı düşünerek sosyal bir yaşam merkezi yapıyoruz. Pazar yerinin içerisinde zabıta merkezi, beyaz masa, engelliler merkezi, spor ve fitness merkezi, çocuk oyun alanları, açık pazar alanı, 7 adet dijital ekranlı tam donanımlı derslik, kadın ve erkek mescit alanları da olacak.”

Kaymakam Esmer de Seğmenler Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi inşaatının bittiğinde Gölbaşı halkının güzel bir şekilde faydanalabileceği sosyal yaşam merkezi olacağını kaydetti.