Çankayalı emekçiler, geleneksel hale gelen ‘Ayın Personeli’ uygulamasında teşekkür belgelerini Başkan Alper Taşdelen’in elinden aldılar. Taşdelen çalışanlara, “Hepimiz taşın altına elimizi koyduk, fedakarca çalışıp güzel işlere birlikte imza atıyoruz. Emekleriniz için teşekkür ederim” dedi.
Çankaya Belediyesinde artık geleneksel hale gelen ‘Ayın Personeli’ uygulaması kapsamında bu ay 8 personel ve tüm kademelerdeki yöneticiler, Başkan Alper Taşdelen’in makamında bir araya getirdi. Personelin motivasyonunu artırmak, çalışmalarını ödüllendirmek amacıyla başlatılan uygulamanın tüm çalışanları kapsadığını ve zaman içerisinde diğer çalışanların da ödüllendirileceğini belirten Taşdelen, “Başkanından çalışanına hepimiz elimizi taşın altına koyup, fedakarca çalışıp güzel işlere birlikte imza atıyoruz. Gurur duyulacak bir belediye yarattığınız için hepinize, emekleriniz için teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.
Ayın personeli bu ay, Bilgi İşlem Müdürlüğünden Hazal Ünlü, Fen İşleri Müdürlüğünden Musa Biçer, Hukuk İşleri Müdürlüğünden Elif Çınar, Muhtarlık ve STK İşleri Müdürlüğünden Serhat Han, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünden Burcu Akgöz, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden Güllü Şahin, Yapı Kontrol Müdürlüğünden Cem Bilecen ve Zabıta Müdürlüğünden Ali Haydar Ünal oldu. Taşdelen’in teşekkür belgelerini takdim etmek için personeli davet ettiği sırada yöneticiler de çalışanlarının ödül alma gerekçesini sunarak, her bir personelin yönetici, personel ve vatandaşlar tarafından da takdir edilmesinin önemli olduğuna vurgu yaptılar.