Çankaya Belediyesi, Hilal Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başlıyor. Duygu Parkı adı verilecek yeni park, Hollanda Caddesi üzerinde yaklaşık 2,5 dönüm alana inşa edilecek.

Çankaya Belediyesi yeni park çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaz aylarıyla birlikte daha da yoğunlaşan çalışmalar kapsamında ilçe genelinde birçok yeni park tamamlanarak açılışları yapılıyor. Ankara’nın en yeşil ilçesi Çankaya’da yeşil alanlar her geçen gün artarken, uygun olan tüm alanları yeni park yapımıyla değerlendiren Çankaya Belediyesi, mevcut parkların bakım ve onarımlarını da aksatmadan gerçekleştiriyor.

Bin 686 metrekare yeşil alan

Çankaya’nın yeni parklarından birisi de Duygu Parkı olacak. Kısa süre sonra yapımına başlanacak yeni park, Hilal Mahallesi Hollanda Caddesi üzerinde Tayland Caddesi ve 678. Sokak kesişiminde yer alacak. 2 bin 393 metrekare alana inşa edilecek parkta, oturma gruplarının yanı sıra çocuklar için oyun alanı ve kum havuzu da bulunacak. Duygu Parkı ayrıca Çankaya’ya bin 686 metrekare yeni yeşil alan kazandıracak.