Çankaya Belediyesi ekipleri kentin dört bir yanında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu hafta İncesu, Ayrancı, Huzur ve Mustafa Kemal Paşa Mahalleleri’nde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Çankaya Belediyesi Ekim ayının son haftasında asfalt ve renkli-desenli asfalt kaldırım çalışmalarını hızlandırdı. Bu yıl 200 bin ton asfalt yenileme hedefine yaklaşan ekipler, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Asfalt sezonu sona yaklaşırken, Çankaya Belediyesi Ekim ayının son haftasında ilk olarak İncesu Mahallesi’nde bulunan Mohaç İlkokulu’nun tüm bahçe alanını asfaltladı. Ekipler asfalt çalışmasının yanı sıra okulun spor alanı ile basketbol potalarını da yeniledi.
Kuzgun Sokak tamam
Ekim ayı boyunca Ayrancı semtini baştan aşağıya yenileyen Çankaya Belediyesi, son olarak ilçenin en uzun sokaklarından biri olan Kuzgun Sokak’taki tam kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı. Ekipler Kuzgun Sokak’taki renkli-desenli asfalt kaldırım ve tam kaplama asfalt çalışmasını eş zamanlı yürütüyor. Kuzgun Sokak’ın yanı sıra Elçi, Tirebolu, Tomurcuk, Alidede, Ömür, Yazanlar Sokak’larda çalışmalarını tamamlayan ekipler aynı anda Huzur ve Mustafa Kemal Paşa Mahalleri’nde de asfalt serimini sürdürüyor.
Asfalt sorunu bitiyor
Sezon başında asfalt sorunu olmayan bir ilçe için kollarını sıvayan Çankaya, bu sezon koyduğu 200 bin ton asfalt hedefine ulaşmak üzere. Asfaltta tam kaplama, onarım ve yama çalışmalarının yanı sıra renkli-desenli kaldırım çalışmalarını da sürdüren Çankaya Belediyesi, ilçede yer alan 124 mahallenin 110’unda tam kaplama, onarım ve yama çalışmalarını Kasım ayı sonuna kadar tamamlayacak.