Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Genç Girişim Yönetişim Derneği yeni hizmet merkezinin açılışına katıldı.

G.O.P. Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde hizmet verecek olan yeni dernek binası Dernek Başkanı Nezih Allıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Genç girişimcilere hayırlı olsun dileklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Sizler varsanız bürokrasi var. Girişimci varsa katma değer yükselecek, milli hasıla büyüyecek, o milli hasıladan refah çıkacak, Türkiye sorunlarını onunla çözecek. Genel ve yerel idareciler çalışanla, üretene sahip çıkmadığı müddetçe Türkiye’nin geleceğini de daha aydınlık, daha barış ve sevgi dolu bir topluma taşımamız mümkün değildir” dedi.

"Genç kuşak bizim kuşaktan daha iyi yetişiyor. Çünkü dünyayı tanıyor. Rakiplerini, sektörleri tanıyor. Daha bilgili, araştırmacı ve daha bilinçliler" diye konuşan Yaşar, “Biliyorum ki bu binada; Türkiye’nin geleceğine ufuk açacak, Türk ekonomisine katkı yapacak, Türk halkının sosyal yaşantısını güçlendirecek, birliğimizi beraberliğimizi arttıracak, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmaktan onur duyduğumuz insanlar yetişecektir” dedi.

14 kişiyle yola çıkan GGYD’nin bugün 400’e ulaşan üye sayısıyla kentin önemli STK’ları arasında olduğunu belirten Nezih Allıoğlu da, yeni hizmet binasının üyelerin katkılarıyla satın alındığını ifade etti. Açılış törenine; Başkan Yaşar’ın yanı sıra Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, TÜGİAD Başkanı Ercan Kahraman ve çok sayıda genç iş adamı katıldı.