Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Üniversitelerinde anket gerçekleştirdi. Yapılan anket neticesinde MADO, 2017 yılının en iyi markası seçildi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez sözcüsü Selçuk Burçluoğlu tarafından yapılan açıklamada, "Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi organizasyonuyla, üniversitelerde öğrenciler arasında yapılan anketler ile araştırmalar neticesinde gençler tarafından en çok oyu Kahramanmaraş merkezli MADO firması aldı. Firmanın tatlı ve dondurma çeşitlerinde yenilikçi olması, aynı zamanda geleneklere bağlı doğal ve organik ürünlerden üretim yapması, hijyene çok önem vermesi. Türkiye’de özellikle gençlik, spor, eğitim faaliyetleri yararına yapılan bir çok sosyal sorumluk projelerinde imzasının olması, çok önemli etkenler olmuştur" dedi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Selçuk Burçluoğlu, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’nun önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’a ziyaret gerçekleştirerek, ödülünü firma sahibi Mehmet Kanbur’a teslim edeceğini ifade etti.