Gölbaşı Belediyesi “14-24 Mart Yaşlılar Haftası” münasebetiyle yemek programı düzenlendi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemeğe, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlenen bir programda olduklarını belirterek, “Karşımda pek yaşlı görmüyorum. Sizlerin hepinizin yüzü gülüyor ve dimdik duruyorsunuz. Rabbim sizlere inşallah hayırlı uzun ömürler versin” dedi.

İşler, “Sizler yaş itibariyle geçmişi çok iyi biliyorsunuz. Geçmişe dönüp baktığımızda sıkıntısız hiçbir gününüz olmadı” ifadelerini kullanarak, şunları kaydetti:

“Referandum da evet çıkması, Türkiye’nin daha güçlenmesi, Türkiye’nin bölgede ve dünyada söz sahibi olması demek. İşte bundan korkuyorlar. Bizler bu sistemle Türkiye’yi çift başlılıktan kurtarıyoruz. Artık Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlar kavgası görmeyeceğiz. Atatürk- İnönü kavgaları, Celal Bayar- Menderes, Özal- Mesut Yılmaz, Demirel-Çiller kavgaları en son Nejdet Sezer - Bülten Ecevit kavgası bu ülkeye 2001 krizini yaşattı. Biz bunları haketmiyoruz. Artık Türkiye’nin hakettiği hükümet sistemine bir an önce kavuşması lazım. Biz bunu getiriyoruz. Güçlü Türkiye, güçlü demokrasi, istikrar, istikbal ve diriliş için kararımız evet.”

Başkan Duruay, ihtiyarlamayan genç tecrübeli abilerin ablaların haftasını kutlamak istediklerini aktararak, “Sizler bizim başımızın tacısınız. Bizlere duanızı esirgemeyin” dedi.

Gölbaşı’nda yapılan projelere de değinen Duruay, şunları kaydetti:

“Devletimizden Allah razı olsun. Bu sene Gölbaşımıza devletimizin yapmış olduğu yatırım 400 milyon. Gölbaşı tarihinde böyle bir yatırım görmedi. 25 senedir temizlenmeyi bekleyen gölümüz temizlenmeye başladı. Mogan Gölümüz Gölbaşı’nın ve Ankara’nın ender mesire alanlarından bir tanesi. İnşallah bundan sonra Gölbaşımız aynı Türkiyemiz gibi şaha kalkacak.”