Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Tuncay Sönmez, Çamlıdere Yahşihan Köyü Derneği Başkanı Hasan Çınar ve yönetimini makamında ağırladı.

Her fırsatta hemşehrilik bilincinin kaybolmaması için hemşehri derneklerine önem verilmesi gerektiğine vurgu yapan Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirleriyle belediyenin çalışmaları hakkında sohbet etti.

“Herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle”

Yenimahalle’nin oturmak için en çok tercih edilen ilçelerden biri haline geldiğini belirten Yaşar, otel konumundan çıkardıkları ilçenin modern görünüşüyle dikkat çektiğini belirtti. Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri hep vatandaşımızın yararına olan işler yaptık. Öncelikle herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle yapmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı söyleyebilirim. Ama ben istiyorum ki sadece Yenimahalle değil Ankara’nın her yeri güzel olsun. Bu yüzden bizim görev yetkimizde olmamasına rağmen camilerin ve okulların tadilatlarını da üstlendik. Yürüme mesafesinde vatandaşlarımız sağlık hizmeti alsın diye tüm mahallerimize sağlık ocağı yapmaya çalıştık. Çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

“Yerel yönetimlerin desteği bizim için çok kıymetli”

Hemşehri derneklerinin önemine dikkat çeken Yaşar, “Hemşehri dernekleri insanları bir araya getiriyor. Aynı memleketli olan insanların arasındaki dostluğu, arkadaşlığı pekiştiriyor. Acı günde, mutlu günde hemşehrilerinin yanında oluyor. Bu yüzden bu yolda çalışmalar yapan derneklerimize elimizden gelen desteği veriyoruz” dedi.

Yaşar’a desteğinizi her zaman arkamızda hissediyoruz diyen Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Sönmez ise, “Yerel yönetimlerin desteği bizim için çok kıymetli. Sizin desteğinizle kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Yakın bir zamanda geleneksel hale getirdiğimiz Piknik Şenliğimizi gerçekleştireceğiz. Sizlerin de aramızda olmasını çok isteriz” şeklinde konuştu.

Çamlıdere Yahşihan Köyü Derneği Başkanı Çınar da Başkan Yaşar’a teşekkürlerini sundu ve yönetim olarak sohbetten büyük keyif aldıklarını dile getirdi.