Yaklaşan eğitim sezonu öncesi programlarını yenileyen Mamak Kültür Merkezi, kurs kayıtlarını Eylül ayı itibariyle başlatıyor. Özellikle sanatsal uğraşıların profesyonel eğitimciler tarafından verildiği kurslara talep her geçen yıl artıyor. Yediden yetmişe herkesin faydalandığı kurslar tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Mamak Belediyesi, Mamak Kültür Merkezi’ndeki (MKM) programlarını yeniledi. Kurslar Eylül ayından itibaren başlayacak. Her sezon çok başarılı oyunlar sahneleyen MKM konservatuarında Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, halk oyunları ve tiyatro kursları etkin olarak veriliyor. Öğrencilere yönelik yapılan kurslar okulların tatile girmesi nedeniyle hafta içerisinde planlayan MKM, eğitim öğretim sezonunun yeniden başlayacak olması nedeniyle öğrencilerin daha çok ilgi gösterdiği drama, ud, keman, gitar ve tiyatro kurslarını yeni dönemde hafta sonunda verecek.

MKM bünyesinde verilen kursların tamamen uzman kadrolar eşliğinde verildiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Kurslarımızda yürütülen çalışmalar önümüzdeki dönemde de aynı kalitede devam edecek. Oluşturulan programlarda kendisini geliştirmek, meslek sahibi olmak ya da sanatsal bir etkinlikle uğraşmak isteyen herkese hitap ediyoruz. Kurslarımıza yeni kayıt yaptıracak ve eski kurslarına devam edecek olan tüm kursiyerlerimize yeni dönemde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.