Yenimahalleli 14 yaşındaki Hüseyin Emre Aydın, en büyük hayali olan yazarlık için ilk adımı attı. Evde beslediği hayvanların hikayesini ‘Emre’nin hayvan dostları’ kitabında toplayan ve Atatürk’ün biyografisini kitap haline getiren minik yazar, ilk kitaplarını imzalayarak Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a armağan etti.

Türkçe öğretmenin teşvikleriyle kitap yazmaya başlayan Yenimahalleli Hüseyin Emre Aydın, bu yıl 2 kitap kaleme aldı. Evinde kedi, balık, kuş, köpek besleyen Aydın, yazarlığa hayvan dostlarının hikayesini yazarak başladı. Atatürk’e olan hayranlığını da Atatürk’ün biyografini yazarak gösteren Aydın, kitaplarıyla Yaşar’ı ziyaret etti.

Aydın’a ziyareti ve güzel hediyeleri kitaplar için teşekkür eden Yaşar, kitapları inceleyerek minik yazarı tebrik etti. Aydın’a başarılarının devamını dileyen Yaşar, “Hedeflerini yüksek tut. Kitaplarını çok beğendim. Başarılı bir yazar olacağına inancım tam” ifadesini kullandı.

En büyük hayalinin tanınmış bir yazar olmak olduğunu söyleyen Aydın da kendisini kabul ettiği için Yaşar’a teşekkür etti. Yenimahalle’de yaşamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Aydın, YENİMEK kurslarında yağlı boya resim, bilgisayar ve drama kursuna katıldığını ve kurslarda da çok keyifli vakit geçirdiğini belirterek, “Yaz tatilimize anlam katan bu kursları açtığınız için size ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.