Türkiye Cumhuriyeti ile Senegal Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilerde yeni bir adım atıldı.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti ile Senegal Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Dakar Büyükelçiliği organizasyonuyla Senegal Cumhuriyetinin Başkenti Dakara bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Senegal Cumhuriyeti temaslarına Senegal Ticaret ve Sanayi Odasıyla devam etti. Nezaket Emine Atasoy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Daouda Thiam Acting ile görüşerek iki ülke ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Dakar da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nda yapılan görüşmede Türkiye Cumhuriyeti ile Senegal Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ile Senegal Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliği protolü yapma kararı alındı. Dakar da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nda yapılan görüşmede Türkiye Cumhuriyeti Dakar Büyükelçiliği yetkilileri hazır bulundu.