656’ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı İsmail Balaban, Korkuteli Güreş ağası ve Kırkpınar Güreş ağa adayı Hamdi Sarıca tarafından altınla ödüllendirildi.

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Başpehlivanı İsmail Balaban, ikiz kardeşi Turan Balaban, antrenörleri Hasan Aydın, Ufuk Atalan ve Cargır Emin Ger ile birlikte Korkuteli Güreş ağası Hamdi Sarıca’yı ziyaret etti.

Ziyaret anısına Korkuteli Altınkiraz güreş ağası ve Tarihi Kırkpınar Güreş ağa adayı Hamdi Sarıca, Başpehlivan İsmail Balaban’a 15 Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Sarıca, “İsmail Balaban, başta Antalya olmak üzere bizlerin göğsümüzü kabarttı, bizi gururlandırdı. Biz Korkutelili Antalyalı olarak kendisinden son derece gururlandık. Tebrik ediyoruz” dedi.

İsmail Balaban ise, “Biz güreş camiası olarak, güreşçiler, sporcular, ağalar, hakemler, seyirciler olarak bir bütünüz. Hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz. Bundan sonraki amacımız inşallah memleketimize altın kemeri ebedi olarak getirmek. Bundan sonraki çalışmalarımızı buna göre yapacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.