Anadolu Hemşehri Dernekler Platformu üyeleri Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Anadolu Hemşehri Dernekler Platformu Başkanı Deniz Akgün ve Platform üyelerini kabul etti. Anadolu Hemşehri Dernekler Platformu üyeleri ile tek tek tanışan Vali Münir Karaloğlu, Antalya’da yaşayan herkesin her şeyden önce Antalyalı olduğunu söyledi. Antalya’nın neredeyse 80 ilden göç aldığını belirten Karaloğlu, Antalya’nın, başka ülkelerden de göç aldığını söyledi.
Vali Karaloğlu, “Geldiğimiz yerler, alt kültürlerimiz farklı olabilir. Kimimiz Maraş’tan, kimimiz Çankırı’dan kimimiz Tunceli’den, kimimiz Kazakistan’dan veya Ukrayna’dan. Ama şu anda ortak paydamız, hepimiz Antalyalıyız. Hangi bölgeden gelirsek gelelim, geldiğimiz bölgenin kültürü de bizim zenginliğimiz. Getirdiğiniz kültürel değerleri de unutmayın, ona da ihtiyacımız var. Güzel, güçlü bir ülkemiz var. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz devam ettiği sürece de bu topraklarda birlikte yaşayacağız” dedi.
Anadolu Hemşehri Dernekler Platformu üyelerinden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alan Vali Karaloğlu, toplu fotoğrafta çektirdi.