Anaokulu öğrencilerinin Cumhuriyet Bayramı etkinliğine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Cumhuriyet, bizden 100 yıl hedeflerini gerçekleştirmeyi ve ülkemizi 2023 hedeflerine güçlü bir şekilde taşımayı ister. Bunun için çalışıyoruz” dedi.
Kepez Belediyesinin, Nasreddin Hoca Gündüz Bakım Evi ve Kreşi’nde Cumhuriyetin 93. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Kreş binasının bahçesindeki etkinlikte kırmızı-beyaz elbise giyen, göğüslerine Atatürk’ün fotoğrafı yapıştıran ve ellerinde Türk bayrağı olan çocuklar, 10. Yıl Marşı’nı söyleyerek ve Türkiye haritası koreografisini yaparak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.
Etkinliğe katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve eşi Ayşe Tütüncü, kreşte okuyan kızları Zeynep Hatice’nin ve çocukların etkinliğini gururla izlediler.
“Cumhuriyet, çocukların ve gençlerindir”
Başkan Tütüncü, “Cumhuriyet Bayramı’nın her şeyden önce çocukların ve gençlerin olduğunu düşünüyorum. Büyük Atatürk, ’Gençler! Cumhuriyeti biz kurduk, O’nu yaşatacak ve yüceltecek sizlersiniz’ demişti. Cumhuriyetinin en büyük varisleri çocuklarımız ve gençlerimizdir” dedi. Çocuklara, hem milli duyguları yüklemek hem de cumhuriyetin sevgisini ve aşkını yüreklere yazmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerine işaret eden Tütüncü, “Nasreddin Hoca Gündüz Bakım Evi ve Kreşi’nde eğitim gören çocuklarımız, Cumhuriyet Bayramı için güzel bir etkinlik hazırladı. Milli marşlarla, ellerinde Türk bayrağı eşliğinde yapmış oldukları gösteriler son derece güzeldi.”
“Cumhuriyetin yüzyıl hedefi için çalışıyoruz”
Tütüncü, Antalyalıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, şunları söyledi:
“Cumhuriyeti geliştirmek ve ileriye götürmek için hepimiz çok çalışmalıyız. Hepimiz çok çalışarak ve gayret göstererek ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız. Cumhuriyet, bizden bunu bekler. Cumhuriyet, bizden 100 yıl hedeflerini gerçekleştirmemizi bekler. Cumhuriyet, bizden şehrimizi, ülkemizi, insanlarımızı ve milletimizi 2023’e güçlü bir şekilde taşımayı ister. İnşallah bu Cumhuriyet Bayramı’nda bu duygu ve düşüncelerimizin daha da derinleşmesini ve güçlenmesine vesile olur. Antalyalıların Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ülkemize aydınlık yarınlar diliyorum.”
Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasının ardından Cumhuriyet Bayramı’nın anısına çocuklarla anı fotoğrafı çekildi.