İstanbul’da 1962 yılında geçirdiği trafik kazası ile tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kamile Sevin Ünver, Konyaaltı Belediyesi’nin Sağlık ve Evde Hizmet Projesi’yle yeniden hayata tutundu.
Konyaaltı Belediyesi, engelli vatandaşlara projeleriyle tüm yıl boyunca destek olmaya devam ediyor. İstanbul’da 1962 yılında geçirdiği trafik kazası ile tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kamile Sevin Ünver, Konyaaltı Belediyesi’nin yıl boyu sürdürdüğü Sağlık ve Evde Hizmet Projesi’yle yeniden hayata tutundu. Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kapsamında sürdürülen hizmetten yararlanan Ünver, her gün evinden özel donanımlı engelli araç ile alınarak tedavi gördüğü sağlık merkezine getiriliyor. Buradaki tedavisinin ardından yine iki hemşire gözetiminde tekrar evine bırakılıyor.
Konyaaltı Belediyesi’nin bu hizmetinin kendisi için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Ünver, Sağlık ve Evde Hizmet Projesi’yle yeniden hayata tutunduğunu söyledi.
Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi’yle (KOSHİM) her yıl yüzlerce kişiye yardım eli uzattıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sağlık ve Evde Hizmet Projesi’yle de özellikle ekonomik anlamda yoksun engelli kimselere destek olduklarını kaydetti. İki hemşire ve tam donanımlı engelli aracı ile engelli kimseleri evlerinden alıp tedavi gördükleri hastaneye ulaşımlarını sağladıklarını ifade eden Muhittin Böcek, bununla birlikte evlerinde kan alımı, enjeksiyon, pansuman, serum, sonda, kan şeker ölçümü gibi çok yönlü hizmetler sağlık hizmeti de verdiklerini bildirdi. Başkan Böcek, bu yıl içinde toplam 142 engelli kişiye 308 farklı işlem ile hizmette bulunduklarını söyledi.