Konyaaltı Belediyesi, Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri öğrencileri, sanatsal etkinlikler kapsamında tiyatro ile buluştu.
Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri her günü yeni şeyler öğrenecekleri aktivitelerle geçiriyor. Öğrencilerin sosyal ve sanatsal yönlerinin gelişimine katkı sağlaması amacıyla Konyaaltı Belediyesi, minikleri tiyatro ile buluşturdu. Uncalı ve Gürsu kreşlerinde eğitim gören öğrenciler, Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda Düşevi Tiyatro Gurubu’nun “Turunç’un Bahçesi” adlı çocuk oyununu izledi. Minikler tiyatro oyunu ile eğlenceli dakikalar geçirdi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kreşlerde eğitim gören öğrencileri sürekli çeşitli aktivitelerle buluşturduklarını söyledi. Her insanın hayatında sanatın olması gerektiğini belirten Başkan Böcek, “Sanat bir toplumun gelişmesi için çok önemlidir. Bizde küçük yaşta çocuklarımıza sanatsal faaliyetleri sevdirebilmek adına pek çok etkinlik düzenliyoruz. Gürsu ve Uncalı kreşimizde eğitim gören minik öğrenciler tiyatro izleyerek eğlenceli bir gün geçirdi. Çocuklarımızın gelişimi adına bu etkinlikleri sürdüreceğiz” dedi.