Manavgat Belediyesi’nin çevre düzenlemesini yaparak kent halkına ve turizme yeniden kazandırdığı Manavgat Şelalesi, Grup Manga Konseri ile açıldı.

Açılışa Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MESO Başkanı Hasan Çelik, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Salim Aksoy, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Muhteşem güzellikteki şelale

Grup Manga Konserini izlemek ve açılışa katılmak için gelenler, Manavgat Şelalesi’ni saatler öncesinden doldurmaya başladı. Açılış töreni, 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladık. Ardından gösterime giren Manavgat Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı tanıtım filmi sonrasında ise Dj Atakan ve pop sanatçısı Lebowski şarkılarını Manavgat halkı için seslendirdi.

Sözen: “Özdeğerlerimizi korumamız gerek”

Manavgat’ın tarihiyle, doğasıyla, turizmiyle, dünyanın cenneti bir kent olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkının da bu nedenle en şanslı kişiler olduğunu söyledi. Başkan Sözen, Manavgat’ın özdeğerlerini korumayı ilke edindiklerini belirterek, bunu sağlamak için mücadeleler verdiklerini söyledi. Sözen, her yıl 2 milyon turisti ağırlayan doğal değer Manavgat Şelalesi’ni hazırlanan güzel bir proje ile yeniden düzenleyerek kent halkına ve turizme yakışır bir hale getirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Şelale yeni yüzüyle hizmetinizde

Başkan Sözen, “Büyük güçlü kalkınmış, markalaşma yolunda hızla ilerleyen tüm sorunlarını çözmüş bir Manavgat olabilmek için öncelikle özdeğerlerimizi korumamız gerekir. Şelalemize, Side’mize, Oymapınar’ımıza sahip çıkmamız gerekir. Biz Manavgat’a sevdalıyız. Bu doğal ve tarihi değerlerimizi korumak için mücadeleler vermeliyiz ve veriyoruz da. Manavgat Şelalemiz de bu değerlerimizden bir tanesi. Şimdi burada sizlerle yeni yüzüyle şelalemizi açıyor olmaktan onur mutluluk duyuyorum. Burası Manavgat halkının yeridir” dedi. Daha sonra açılış kurdelesi, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve tüm protokol üyeleri ile hep birlikte kesildi. Ardından sahne alan Grup Manga, gençleri coşturdu.