Kepez Belediyesi tarafından hizmete açılan Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreş’in ikinci şubesi Özgürlük Mahallesi’nde hizmete giriyor.
Kepez Belediyesi Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin Özgürlük Mahallesi’ndeki ikinci şubesi hizmete açılıyor. Dokuma bölgesindeki Özgürlük Mahallesi’nde 3 hafta önce hizmete giren kreşin resmi açılışı 27 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de düzenlenecek tören ile gerçekleştirilecek.
Miniklere 5 yıldızlı hizmet
Her sınıfın 20 kişilik olduğu kreşe, 36 ile 72 aylık toplam 160 çocuk alınıyor. Her birinde 8’er eğitimcinin yer alacağı kreşlerde İngilizce, değerler eğitimi, spor, drama gibi alanlarda eğitimler veriliyor. Teomanpaşa Mahallesi’ndeki birinci şubede olduğu gibi ikinci şubede de zemin katta sinema salonu, aynı zamanda çocukların gösterilerini sundukları sahne işlevini görüyor. Dönem içinde birçok eğitici gezilerin düzenlendiği kreşler, 5 yıldızlı hizmet sunuyor. Kreşlerde kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da veriliyor. Bu yiyecek hizmetleri, kreşlerin kendi mutfaklarında hazırlanarak çocuklara sunuluyor. Böylece dışarıdan yiyecek getirilerek herhangi bir hijyen sorununun da önüne geçilmiş olunuyor.
Şube sayısı artacak
Vatandaşlar tarafından kreşlere yoğun ilgi gösterildiğini ve bunun neticesinde hizmet sayısını artırdıklarını ve daha da artıracaklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üçüncü şubelerini de 2017 yılında açmayı planladıklarını ifade etti.