Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun isminin yazılı olduğu tabelanın CHP’li Belediye tarafından Hanak İlçesinde bulunan Parktan sökülmesine tepkiler sürüyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından yapılan ve isminin verildiği parktan Necmi Kadıoğlu’nun isminin yazılı olduğu tabelanın, CHP Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya tarafından sökülmesine AK Parti Hanak İlçe Başkanı Tanju Kilit, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sert tepki gösterdi.

Kilit yapmış olduğu açıklamada "Esenyurt Belediye Başkanı sayın Necmi Kadıoğlu, önceki dönem AK Parti Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban zamanında ilçemize park, garaj, kilit parke gibi yaklaşık 600 bin Türk Lirası yatırım yapmıştır. Sayın Kadıoğlu’nun yapmış olduğu açıklamayı cımbızlayarak, işlerine geldiği şekilde yorumlayanlar ve halka yansıtanlar 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi algı oluşturmak gayesindeler. İşi siyasi kavgaya döken Hanak Belediye Başkanı Büyükkaya 3 yılda, Esenyurt Belediye Başkanı sayın Necmi Kadıoğlu’nun ilçemize yapmış olduğu 600 bin Türk Lirası yatırım kadar yatırım yapmış mıdır? 1938 ’den sonra Atatürk’ün resimlerini devlet daireleri ve paranın üzerinden kaldıranlar, bugün Atatürk’ün üzerinden prim yapmak peşindeler. Yüce Türk halkı 15 yıldır bu zihniyete sandıkta en güzel cevabı vermiştir, 16 Nisan Referandumunda da verecektir. İlçemizdeki parktan sayın Başkan Kadıoğlu’nun isminin kaldırılması Hanaklılara hakarettir. Sonuçta sayın başkan o hizmetleri ilçemiz ve halkımız için yapmıştır" dedi.