AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde tüm Ardahan halkını 15 Temmuz Cumartesi günü kent Meydanında düzenlenecek olan Demokrasi nöbetine davet etti.

15 Temmuz ruhunu gelecek nesillere taşımak için çalışacaklarını ifade eden Baydar, "15 Temmuz gecesi yaşananları bu millet asla unutmayacak, unutturmayacağız" dedi.

"Türkiye Cumhuriyeti tarihinde 15 Temmuz çok önemli bir gün. 247 şehidimiz binlerce yaralımız var. Halkımız devletine ve cumhuriyetine sahip çıkmış, gösterdiği bu büyüklüğün elbette bir anma töreni olacak" diyen AK Parti İl Başkanı Baydar, açıklamasında şunları kaydetti; "Hükumetimiz tarafından geçmişte resmi bayram ilan edildi ancak mevzuat henüz yayımlanmadı. Biz 15 Temmuz gecesi halkımızla birlikte geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Demokrasi Nöbetine devam edeceğiz. O gece bütün Ardahanlı hemşehrilerimizi kent Meydanına davet ediyorum. Biz 00:13’te o gece tüm Türkiye’de aynı anda salâlar okunarak Demokrasi Nöbetimizi başlatıp sabah namazına dek Kuran-ı Kerim tilaveti, mevlid-i şerifler, kahramanlık müziklerinin olduğu program tertipleyip sabah namazını hep birlikte kılıp programımızı tamamlayacağız."