Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza Alaplı şehir merkezi girişinde ki kavşakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre kavşağa girmek için yola çıkan 06 TRY 67 plakalı otomobil sürücüsü Yasin Yaman, Alaplı istikametinden Ereğli istikametine giden Satılmış Boğa idaresindeki 67 LU 693 plaklı kamyonet ile çarpıştı. Kazada kamyonet orta refüje çıkarken, yaralanan otomobil sürücüsünün yardımına akaryakıt istasyonunda çalışanlar ve çevredeki vatandaşlar koştu. Yaralı sürücü Yasin Yaman, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kamyonet sürücüsü Satılmış Boğa ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yaşanan kaza akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kavşağa girmek için yola çıkan otomobilin kamyonet ile çarpışması ve çarpışma sonrasında kamyonetin orta refüje çıktığı görülüyor.