Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen kamyonet sürücüsü kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza Çorlu-Çerkezköy yolu üzeri Velimeşe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorlu’dan Çerkezköy yönüne gitmekte olan Elif T. idaresindeki 31 AZA 50 plakalı otomobile, kırımızı ışıkta beklediği sırada aynı istikamete gitmekte olan İ.D. idaresindeki 59 FR 210 plakalı kapalı kasa kamyonet çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil hurdaya dönerken otomobil sürücüsü Elif Temiz, otomobilde yolcu olarak bulunan H.G., H.Ö., H.T. ve A.T ile kamyonet sürücüsü İ.D. hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi ile ilçede bulunan bazı özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ve polis ekipleri de kaza yerinde inceleme yaptı.

Polis ekipleri sürücü İ.D.’nin 135 promil alkollü olduğunu ve ehliyetinin daha önce de alkollü araç kullandığı gerekçesi ile alındığını belirledi. Kaza sonrası ayakta durmakta güçlük çeken alkollü sürücü kendisini görüntüleyen habercilere, "Biz trafik kazasına karıştık. Biz ticaret yapan insanlarız rezil olduk" dedi.