Trabzon Otomobilciler ve Şoförle Odası Başkan Adayı Hüseyin Turgut Aydın basınla bir araya geldi.

Yapılan kahvaltının ardından projelerini sıralayan Hüseyin Turgut Aydın ”Ben iki yıldan beri odamız başkanlığı için çalışma içerisindeydim. Son 1,5 aydan beri ivmeyi yükselterek çalışıyoruz. Bizim yapmış olduğumuz bir basın açıklaması vardı. Yapmış olduğumuz basın açıklamasından sonra en büyük sıkıntımız; cemiyetimizde yapılan usulsüzlükler ve olumsuzluklar. Çalışma süreci içerisinde broşürler hazırladık. Bu hazırladığımız broşürler hizmet için hazırladığımız broşürün önüne geçti. Yapılan usulsüzlüklerle ilgili suç duyurusunda bulunduk" dedi.

"Cemiyetteki usulsüzlüklerle ilgili yolsuzluk sahte evrak düzenlemekle ilgili yapmış olduğumuz şikayetler üzerine gelen müfettişlerin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda mevcut başkan Turan Altuntaş’ın bu usulsuzları tek başına yapmadığı ortaya çıktı" diyen Aydın "Usulsüzlüklerin içerisinde başkanlığa aday olan diğer arkadaşın da olduğu ortaya çıkmıştır. Bunlar hakkında işlem yapılma kararı çıkmıştır. Karşımdaki iki aday da usulsüzlük yapmıştır. Belgeleride var. İlerleyen günlerde göreceksiniz” iddialarında bulundu.

Aydın, kendilerine öcü gibi bakıldığını da ifade ederek "Bunu bu duruma getiren bizim yöneticilerimiz idarecilerimizdir. Cemiyet başkanlığına geldiğimde oradan alacağım maaşla seçime gelip oy kullanan 10 üyemizin çocuklarının eğitimine harcayacağız. Seçime gelip oy kullanan cümlesini çok kullanıyoruz, yani bize sahip çıkana bizde sahip çıkacağız anlayışı içindeyiz. Aynı zamanda şehrin trafik akışını sağlamak için projeler geliştireceğiz. Biz valilik ve emniyetle görüşmeler yaptığımız zaman bize elemanımız yok gibi cevaplar aldık. Bakıyorsunuz Trabzon’da trafik sıkıntısı ile ilgili soru sorsalar şu dolmuşlar trafikten kaldırılsın. Bizim 732 dolmuşumuzla beraber en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hem kaliteli hem ucuz hizmet veriyoruz. Türkiye’de en ucuz 5 tane şehirde ulaşım varsa ilk 5’in içerisindedir Trabzon" diye konuştu.

Şehit ve gazi ailelerine de üyelerine verdikleri hizmetin aynısını vereceklerini kaydeden Aydın "Üyelerimizin faydalandığı bütün imkanlardan yararlanacaklar. Bu vatan millet için canını veren Şehitlerimizin ailelerine Trabzon Şoförler Odası canını verse yerine getiremez, şehit ve gazi ailelerinede aynı hizmeti vereceğiz” ifadelerini kullandı.