Adana’da işsiz olduğu için bisiklet çaldığını söyleyen bir kişi basın mensuplarının "bisiklet mi çaldın?" sorusu üzerine "yok adam öldürdüm" yanıtını verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Aydın Ceylan sabah saatlerinde çalıştığı tavukçuluk firmasına bisikleti ile gelip iş yerin önüne bisikletini bıraktı. Bir süre sonra dışarı çıktığında bisikletinin olmadığını fark eden Aydın polise haber verdi. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Polis, iş yerinin güvenlik kamerasını izleyerek hırsızın Veysi E. (19) olduğunu belirledi. Polis daha sonra Veysi E.’nin evine baskın yaparak zanlıyı yakaladı.

Emniyete getirilen zanlıya güvenlik kamerası izletildi. Zanlı görüntüdeki şahsın kendisi olduğunu kabul ederek, "Ben yaklaşık 4 ay işsiz kaldım. Bir ay önce bir simitçiye girerek çalışmaya başladım. İşsiz olduğum dönemlerde tavukçunun önünden geçerken bisikletin kilitli olmadığını gördüm bisiklete binip gittim. Aynı gün bisikleti Kocavezir Mahallesi’nde 40 liraya sattım. Hırsızlığı işsiz olduğum için yaptım. Bisikleti çaldığım için pişmanım şahsın zararını ödemeye hazırım" dediği öğrenildi.

Zanlı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlı, basın mensuplarının "bisiklet mi çaldın?" sorusu üzerine "Yok adam öldürdüm" yanıtını verdi.