Mersin’in Bozyazı ilçesinde meydana gelen ve 8 kişinin karıştığı silahlı çatışmada, olayla ilgisi olmayan 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Karaisalı Mahallesi PTT yanında meydana geldi. Aralarındaki bir meseleden dolayı husumetli olan A.Y., E.Ç., S.D., Ş.K., A.K., C.K., T.K. ve M.İ. isimli şahıslar PTT civarında akşam geç saatlerde karşılaşınca ilk önce sözlü tartışmaya başladılar. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar birbirlerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtılar. O esnada PTT karşısında bulunan belediye düğün salonunda silah sesleri üzerine panik yaşandı.

Bir süre devam eden silahlı çatışmanın ardından olay yerine gelen Bozyazı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, olaya karışanları yakalayarak gözaltına aldı. Jandarmadaki sorgularının ardından Anamur Adliyesine sevk edilen zanlılardan A.K., Ç.K., T.K. ve M.İ.’nin tutuklanarak Anamur T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Silahlı çatışmada, olayla ilgisi olmayan ve isminin açıklanmasını istemeyen, düğünden çıkarak eve gitmekte olan bir şahsın yaralandığı, hayati tehlikesi bulunmayan yaralının Alanya’daki hastaneye sevk edildiği ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.