Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir evde cinnet getiren baba, 3 çocuğu ile eşini bıçakladı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, cinnet getiren baba, kendini de bıçaklayarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Şahinbey ilçesine bağlı İstiklal Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, evde ailesi ile birlikte oturduğu sırada psikolojik sorunları nedeniyle baba Mustafa Ö., cinnet getirdi. Mustafa Ö., önce eşi Fatma Ö.’yü bıçak darbeleriyle yaraladı, daha sonra çocukları Mervenur (1), İlknur (6) ve Mehmet (7) isimli çocuklarını bıçaklayarak yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan anne ve çocukların ardından baba Mustafa Ö. de bıçakla kendini yaralayarak intihar etmek istedi. Anne ve çocukların çığlıkları üzerine komşular polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı anne Fatma ile 2 kızı Mervenur ve İlknur hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralıların taşınmasının ardından baba evi ateşe verdi

Yaralı baba Mustafa Ö. yaralıların ambulanslara taşınmasının ardından evi ateşe verdi. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Mustafa Ö.’nün yere yığılmasıyla vatandaşlar tarafından dışarıya taşındı.

Olay yerindeki itfaiye ekipleri evde çıkan yangını söndürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.